Vores forretning

Nærvær og tryghed

Når døden rammer en vi holder af, er der behov for at der tages stilling til mange spørgsmål kort tid efter. Det er for langt de fleste af os en svær situation, hvor tankerne helst går til den vi har mistet, og til at være sammen med dem, der også er blevet forladt.

Vores bedemandsforretning er til for at hjælpe jer gennem processen, med alle de spørgsmål der påstår omkring en begravelse eller en bisættelse. Lige fra valg af kiste, urne, gravsted, grav- eller urnesten og alle de ønsker der er omkring planlægningen af selve højtideligheden.

 

Bedemandsforretning

I vores bedemandsforretning lægger vi vægt på det personlige. Vi respekterer at mennesker er forskellige – også i døden. Vi bruger al den nødvendige tid der er behov for til at lytte, og tale med de efterladte. Det er vigtigt, at afskeden bliver som det er ønsket af afdøde og de pårørende, og som bliver husket og er i respekt med afdøde.

Det er vigtigt for os, at pårørende der har mistet, møder nærvær og omsorg i hele forløbet, og vi sætter en ære i at leve op til det i vort arbejde. Vi gør vores bedste, så de efterladte får den bedst mulige oplevelse omkring afskeden.

Som bedemand betyder det alt for os at I, som efterladte, føler jer trygge. Vi har igennem årene hjulpet mange familier fra bl.a. Grenaa, Ryomgaard, Kolind, Norddjurs, Midtdjurs, Syddjurs og hele resten af Djursland.

 

Vi står parat til hjælpe dig på telefon nr. 86 30 02 77