Dødsfald - forbered dig i tide

I tilfælde af dødsfald

Er du kommet i den situation, at en person tæt på dig er gået bort, så kontakt bedemand Søren Rønde Hansen. Ved et dødsfald kan det være svært at overskue alle de praktiske ting, der skal tages hånd om. For eksempel skal et dødsfald meldes på kirkekontoret i afdødes bopælssogn to hverdage efter dødsfaldet - også selvom afdøde ikke var medlem af folkekirken. Her kan vi som bedemand træde til og hjælpe dig med alle de opgaver, der følger med.

Lad os tage hånd om det praktiske

Et dødsfald kan virke uoverskueligt, og der er mange opgaver, du som pårørende skal tage stilling til. Ved et dødsfald kan vi stå for alle de praktiske opgaver, der skal håndteres, når du mister en nær ven eller et familiemedlem.

Tiden efter et dødsfald skal være et personligt forløb, hvor du som pårørende har tid og ro til at bearbejde sorgen. Derfor mener vi, at det som bedemand er vores største opgave at sikre, at du som pårørende får ro til at sige et sidste farvel.
For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, og derfor fokuserer vi i hele forløbet på værdighed, ro og omtanke.

Det kan du gøre

Vi tager os af alt det praktiske, men det ville være en god ting, hvis vi ved mødet kunne få information om disse attester:

  • Dåbs- eller fødselsattest
  • Evt. vielsesattest, separations- eller skilsmissepapirer
  • Evt. ægtefælles dåbsattest eller fødselsattest
  • Sundhedskort eller CPR-bevis

Trygt og pålideligt

Hos Bedemand Søren Rønde Hansen har vi de grundlæggende værdier på plads. Med mange års erfaring kan vi skabe unikke og helt personlige begravelser, der sker helt efter de pårørendes ønsker.
Med indlevelsesevne, empati, stor menneskelig indsigt og ro, lader vi tingene gå i dit tempo og skaber et farvel, der er både familien og afdøde til ære.

Din lokale bedemand

Vi har gennem mange år hjulpet mange pårørende i Grenaa og på Djursland med planlægningen af det sidste farvel. Vi er til rådighed med det samme, når du har behov for det. Med vores ekspertise og erfaring kan du trygt lade al kontakt og planlægning vedrørende begravelsen gå gennem os.

Vi kommer gerne hjem til dig og snakker om hvilke opgaver, du ønsker, vi skal hjælpe dig med.

Ring og lad os aftale et møde på telefon 86 30 02 77.